ALLA ROLIGA PANDEMISKÄMT

Pandemier där virus sprids över världen är inget att skoja om, däremot kan vi skämta om folks galna reaktioner och överdrivna ageranden. Slumpa fram sjukt roliga pandemiskämt genom att klicka på bilden nedan.

Slumpa fram roliga bilder på folk med panik pga pandemier som covid-19.

Pandemihumor i bilder och viktig info

Nu är det viktigt att vi inte skojar bort detta utan inser hur hemskt det är att behöva sitta i karantän. Oavsett om det är covid-19 eller annan pandemi.

Först en liten varning. Vet du varför man inte får ge äldre kvinnor oralsex nuförtiden? För att du kan starta en hel pandemi om du äter en gammal fladdermus.

Här är utvalda pandemibilder.

En av de bästa pandemibilderna och pandemiskämten. Folkhälsomyndigheten under pandemin 2020.
Folkhälsomyndigheten under pandemin 2020. Den svenska linjen med mindre nedstängningar än i andra länder försvarades, men frågan är hur överlägset bäst den strategin var.
Ibland undrar jag om vi alls ska låta vissa vuxna tänka själva. Att sätta en ansiktsmask på en bäbis så här med hål för ögonen...
Ibland undrar jag om vi alls ska låta vissa vuxna tänka själva. Att sätta en ansiktsmask på en bäbis så här med hål för ögonen… som om det vore en maskerad?!
Fångar fick tydligen vaccin före personalen. "Sticker i ögonen?" Varför inte i armen?
Fångar fick tydligen vaccin före personalen. ”Sticker i ögonen?” Aj då, vilket hårt straff för fångarna. Det kan inte se bra ut. Bäst att hålla ögonen öppna och bevaka utvecklingen.
Din mamma är så ful att hela världen skapade ett virus bara för att få henne att bära ansiktsmask.
Din mamma är så ful att hela världen skapade ett virus bara för att få henne att bära ansiktsmask. Fler din Mamma-skämt finns på FarbrorTorsten.com.
Rolig pandembild på Mona Lisa i karantän.
Pandemihumor med stackars Mona Lisa.

Socialt avståndstagande är bra för att inte sprida farliga virus vidare, men går det till överdrift kan effekten bli komisk. Kläder och rymddräkter för att hålla avstånd och inte smitta eller bli smittad. Det sägs även att det gäller att ha distans till sig själv.

Pandemiskämt i ämnet dejting. Så tråkigt att gå på dejt när avståndstagandet i coronakrisen krävde rymddräkt.
Pandemiskämt med Leonardo DiCaprio. Ekonomin blev allt sämre under början av 2020 vilket dessa bilder kan sägas visa.
Coronakrisen accelererade under år 2020, här gestaltat av Leonardo DiCaprio i olika filmroller. Ett pandemiskämt som tydligt visar hur de ekonomiska förutsättningarna blev snabbt sämre.

När vi har pandemier som under coronakrisen när Kina-viruset (Wuhan-viruset) härjade var det vissa som skyddade sig mer än nödvändigt:

Ofrivillig pandemhumor?`När vi har pandemier som under coronakrisen när Kina-viruset (Wuhan-viruset) härjade var det vissa som skyddade sig mer än nödvändigt
Heltäckande skydd på mot smitta.
Pandemiskämt med Nalle Puh som just skjutit huvudet av Nasse.
Nalle Puh är så lugn och sansad trots pandemin. Håller man bara ett par meters avstånd så går allt bra. Det är viktigt att tänka på.
Pandemibilder från stranden. Det är viktigt att simma och bada tryggt när det är pandemi. Att blöta ned ansiktsmasken med havsvatten är i och för sig lite tveksamt. Det blir rena pandemihumorn av det.
Det är viktigt att simma och bada tryggt när det är pandemi. Att blöta ned ansiktsmasken med havsvatten är i och för sig lite tveksamt. Rena komedin egentligen. Förresten, är det inte USA:s president Joe Biden längst ned till höger?

Covid19-skämt och andra pandemiskämt

I början av pandemin hamstrade folk toapapper. Varför? Nös någon så var det tio som sket på sig av smittrisken!

Om din partner gräver en grav ute i trädgården kanske ni har suttit i karantän för länge.

I Finland undrar man varför man måste så mycket närmare varandra än vanligt. Ett socialt avståndstagande på två meter för att undvika virusspridning är ovanligt nära när två personer träffas i Finland. Även eremiter i andra länder undrar varför man alls måste gå så nära någon.

Det är inte bra att äta nötkött kvällstid just nu. Man måste undvika ko vid 19.

Förut hostade webbmastern för AllaRoligaBilder.se för att dölja en fis. Nu fiser han för att dölja en hostning.

– Varför stal mannen en kossa?
– Han var en ko-rånare.

Nu är det bäst att inte lägga ut fler covid19-skämt, för de sprider sig så snabbt.

En av få roliga sketcher om följderna av covid-19-pandemin, Wuhanviruset. Troligen gör Robert Gustavsson inte narr av Anders Tegnell statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten. Den fiktiga karaktären Tore Etsén har en skämtsam och rolig variant av tourettes syndrom, vilket Tegnell inte har. Annars är det ändå lite likt, minns att Tegnell sa redan en vecka in i mars 2020 att vi når ”Coronakulmen på måndag eller tisdag”. Sic!
Agnes Wold tar ut segern mot coronasmittan i förskott redan i mars 2020 och tackar Tegnell och Folkhälsomyndigheten. Egentligen är det tragiskt, men också komiskt mitt i allt elände.
Agnes Wold tar ut segern mot coronasmittan i förskott redan i mars 2020 och tackar Tegnell och Folkhälsomyndigheten. Egentligen är det tragiskt, men också komiskt mitt i allt elände.
Steget Efter skojar om pandemins ofrivilligt roligaste person, Anders Tegnell. Rena pandemiskämtet!
Steget Efter skojar om pandemins ofrivilligt roligaste person, Anders Tegnell. ”Ja absolut, det är det såklart inte, ja.”

Se även de här pandemibilderna om Toapappershysterin i coronakrisen 2020.