ALLA ROLIGA PANDEMIBILDER

Pandemier där virus sprids över världen är inget att skoja om, däremot kan vi skämta om folks galna reaktioner och överdrivna ageranden. Slumpa fram sjukt roliga pandemibilder genom att klicka på den nedan.

Slumpa fram roliga bilder på folk med panik pga pandemier som covid-19.

Pandemihumor i bilder och viktig info

Nu är det viktigt att vi inte skojar bort detta utan inser hur hemskt det är att behöva sitta i karantän. Oavsett om det är covid-19 eller annan pandemi. Här är utvalda pandemibilder.

En av de bästa pandemibilderna. Folkhälsomyndigheten under pandemin 2020.
Folkhälsomyndigheten under pandemin 2020. Den svenska linjen med mindre nedstängningar än i andra länder försvarades, men frågan är hur överlägset bäst den strategin var.
Rolig pandembild på Mona Lisa i karantän.
Stackars Mona Lisa.

Socialt avståndstagande är bra för att inte sprida farliga virus vidare, men går det till överdrift kan effekten bli komisk. Kläder och rymddräkter för att hålla avstånd och inte smitta eller bli smittad. Det sägs även att det gäller att ha distans till sig själv.

Pandemibilder i ämnet dejting. Så tråkigt att gå på dejt när avståndstagandet i coronakrisen krävde rymddräkt.
Pandemiskämt med Leonardo DiCaprio. Ekonomin blev allt sämre under början av 2020.
Coronakrisen accelererade under år 2020, här gestaltat av Leonardo DiCaprio i olika filmroller. Ett pandemiskämt som tydligt visar hur de ekonomiska förutsättningarna blev snabbt sämre.

När vi har pandemier som under coronakrisen när Kina-viruset (Wuhan-viruset) härjade var det vissa som skyddade sig mer än nödvändigt:

Ofrivillig pandemhumor?`När vi har pandemier som under coronakrisen när Kina-viruset (Wuhan-viruset) härjade var det vissa som skyddade sig mer än nödvändigt
Heltäckande skydd på mot smitta.
Pandemiskämt med Nalle Puh som just skjutit huvudet av Nasse.
Nalle Puh är så lugn och sansad trots pandemin. Håller man bara ett par meters avstånd så går allt bra. Det är viktigt att tänka på.
Pandemibilder från stranden. Det är viktigt att simma och bada tryggt när det är pandemi. Att blöta ned ansiktsmasken med havsvatten är i och för sig lite tveksamt. Det blir rena pandemihumorn av det.
Det är viktigt att simma och bada tryggt när det är pandemi. Att blöta ned ansiktsmasken med havsvatten är i och för sig lite tveksamt. Rena komedin egentligen. Förresten, är det inte USA:s president Joe Biden längst ned till höger?

Covid19-skämt och andra pandemiskämt

I början av pandemin hamstrade folk toapapper. Varför? Nös någon så var det tio som sket på sig av smittrisken!

Om din partner gräver en grav ute i trädgården kanske ni har suttit i karantän för länge.

I Finland undrar man varför man måste så mycket närmare varandra än vanligt. Ett socialt avståndstagande på två meter för att undvika virusspridning är ovanligt nära när två personer träffas i Finland. Även eremiter i andra länder undrar varför man alls måste gå så nära någon.

Det är inte bra att äta nötkött kvällstid just nu. Man måste undvika ko vid 19.

Förut hostade webbmastern för AllaRoligaBilder.se för att dölja en fis. Nu fiser han för att dölja en hostning.

– Varför stal mannen en kossa?
– Han var en ko-rånare.

Nu är det bäst att inte lägga ut fler covid19-skämt, för de sprider sig så snabbt.