ROLIGA OCH FULA KLÄDER

De här kläderna ser roliga ut. Eller så är de bara fula och osmakliga. Underhållande är det i vart fall oavsett om personerna som bär dem bara vill ha uppmärksamhet eller får betalt för det.

Slumpa fram fula klder.

Klicka här eller på fotot ovan för att få fram ännu ett fult klädesplagg.

Somliga av fotona på kläderna är lite i stil med lika-som-bär. Andra bär sin fulhet ensam. 🙂

Mode behöver inte alltid vara allvarligt och snyggt. Ibland är det bästa sättet att uttrycka sin personlighet att klä sig i något oväntat, udda eller rentav absurt. Så om du är redo att se en revolutionsrörelse inom mode, som bryter alla konventioner och får folk att skratta högt, då har du kommit till rätt sida med humor i bilder!

Några osmakliga smakprov

Jag har valt ut några osmakliga klädval. Hatar jag att älska det här eller älskar jag att hata det? En del mode har inga några gränser och våra hånskratt blir som en typ av modeaccessoar. Tack till alla som bär dessa roliga och fula kläder.

En av världens fulast klädda män sitter och kritiserar fotomodeller i TV.
Den här kvinnan har Homer Simpsons mun på helt fel ställe. Eller rätt ställe. En klänning som kräver sitt mod, antar jag.
Justin Beaver är tydligen väldigt populär bland vissa fjortisbrudar. Med så fula byxor är det konstigt.
En zombie? Eller kille i kjol och badmössa? Ingen vet, men fotomodeller på catwalken får i alla fall betalt för att bära världens fulaste kläder.
Kim Kardashian och en späckhuggare. Jag lämnar detta klädval och denna utseendemässiga jämförelse utan kommentar. Detta i ett patetiskt försök av mig att vara politiskt korrekt. 🙂